• خدمات الکترونیک

سامانه بیمه تکمیلی

شرکت در جشنواره بادبادک های معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۶ |
صبح روز پنج شنبه مورخ 96/06/16 شهرداری ملارد جشنواره بادبادک ها را در پارک بانوان بلوار سه بانده مارلیک برگزار نمود .
شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد در این جشنواره که با هدف ایجاد خلاقیت، شادی و نشاط در بین کودکان و خانواده هایشان برگزار شده است با همکاری کارشناسان واحد های مبارزه با بیماری ها ، سلامت روان ، سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس ، آموزش بهداشت ، رابطین سلامت ، روابط عمومی و یک دستگاه آمبولانس حضور یافتند .
کارشناسان شبکه بهداشت و درمان ملارد با ارانه خدمات مشاوره سلامت روان ، توزیع پمفلت های آموزشی در زمینه های بلوغ نوجوانان ، ازدواج آسان ، بیماری ها و غیره... و نیز کنترل فشار خون شرکت کنندگان در جشنواره حضوری فعال داشتند

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 112 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر