• فرایندهای گردش کار

واحد امور اداری
واحد بهداشت مدارس
واحد نظارت بر درمان
نمایش آمار بازدیدهای روز جاری:
نمایش آمار بازدیدهای کل - فقط برای زیربخش فعلی
کاربران حاضر در پایگاه:

آموزش بیماریهای وبا و دیابت کارمندان نیروی انتظامی شهرستان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۲ |
جلسه آموزش کارکنان نیروی انتظامی  با عنوان  "پیشگیری و کنترل بیماری دیابت، ایدز والتور"  مورخ 20/6/96 برگزار شد. در این جلسه اهمیت و راههای پیشگیری و کنترل این بیماریها توسط کارشناسان واحد مبارزه با بیماریها بیان گردید،  سپس به سوالات حاضران پاسخ داده شد.
 اهم نکات مطرح شده به این شرح بود: 1)اهمیت پیشگیری و کنترل بیماریهای دیابت، التور وایدز2) علایم و نشانه های دیابت، ایدز والتور3)توصیه به مراجعه افراد بالای 30 سال به مراکز/ پایگاههای بهداشتی جهت خطرسنجی قلبی عروقی و دریافت خدمات برنامه ادغام بیماریهای غیرواگیر ، مراجعه به مراکز بهداشتی ودرمانی در صورت بروز اسهال و ارجاع افراد در معرض خطر بیماریهای رفتاری به کلینیک رفتاری ملارد انجام شد.
در ادامه توزیع رسانه های آموزشی ( پمفلت و ... ) با موضوعات مختلف آموزشی بهداشتی صورت گرفت.

دفعات مشاهده: 278 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر