• فرایندهای گردش کار

واحد آموزش و ارتقا سلامت
واحد بهداشت محیط
واحد بهداشت حرفه ای
نمایش آمار بازدیدهای روز جاری:
24129
نمایش آمار بازدیدهای کل - فقط برای زیربخش فعلی
409082
کاربران حاضر در پایگاه:
0

کارگاه آموزشی خود مراقبتی سفیران سلامت ویژه پرسنل بهزیستی شهرستان ملارد و شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۳ |
با توجه به برنامه تحول نظام سلامت و برنامه ملی خود مراقبتی شبکه بهداشت و درمان ملارد با هماهنگی و همکاری اداره بهزیستی شهرستان ملارد کارگاه خود مراقبتی با محوریت تغذیه سالم ، سرطان  های شایع زنان ، خطر سنجی سکته های قلبی ، مغزی جهت پرسنل های خانم شاغل در بهزیستی شهرستان ملارد و شهریار مورخ 96/8/10 لغایت 96/8/11 در سالن شهرداری ملارد بر گزار گردید. در این کارگاه آموزش هایی در خصوص فعالیت های برنامه ملی خود مراقبتی و ارتقاء سلامت در محل کار ،سرطان های شایع زنان، راه های پیشگیری، علائم و نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان ارائه گردید.
در پایان شرکت کنندگان از غرفه رسانه های آموزشی تولید شده توسط شبکه بهداشت بازدید بعمل آوردند  وپکیج آموزشی که شامل پمفلت های آموزشی پیشگیری از سوانح وحوادث در کودکان،مراقبت های کودکان واستمرار آن، ویتامین د ،کم خونی فقر آهن، تغذیه سالم ، آنفلونزای پرندگان، دیابت و فشارخون و...توزیع گردید

دفعات مشاهده: 250 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر