دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • فرایندهای گردش کار
  • آئین نامه ها و دستورالعمل ها
  • رسانه های آموزشی
  • مراکز ارائه خدمات
  • درباره ما
  • تماس با ما

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها
واحد بهداشت خانواده
واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس
واحد بهداشت دهان و دندان
واحد آموزش و ارتقا سلامت
واحد بهداشت محیط
واحد بهداشت حرفه ای
نمایش آمار بازدیدهای روز جاری:
21918
نمایش آمار بازدیدهای کل - فقط برای زیربخش فعلی
409031
کاربران حاضر در پایگاه:
0

آموزش پایش برچسب ها و خود مراقبتی سازمانی جهت کارخانجات صنایع مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۵ | 
با توجه به برنامه پایش برچسب محصولات تولیدی غذایی،آرایشی و بهداشتی و برنامه ملی خود مراقبتی و تحول نظام سلامت، واحد نظارت برمواد غذایی با هماهنگی واحد آموزش جلسه ای با عناوین خود مراقبتی و پایش برچسب ها را جهت مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی در شبکه بهداشت ملارد برگزار  نمودند.در این جلسه ابتدا کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقاء سلامت در رابطه با ارتقاء سلامت در محیط کار و خود مراقبتی سازمانی، عناوینی را بیان کردند. سپس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی در خصوص رعایت الزامات ماده 11 و عدم درج ادعاهای عمومی و تغذیه ای به مسئولین فنی آموزش های لازم را ارائه دادند.


CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 353 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر