• خدمات الکترونیک

سامانه بیمه تکمیلی

برگزاری یازدهمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ |
یازدهمین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملارد روز شنبه  ساعت 10:00 صبح مورخ 19/12/96 با حضور دکتر عبادی فرد معاونت بهداشت و دکتر موسوی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و سایر اعضای کارگروه به ریاست شاهقلیان معاون سیاسی انتظامی فرماندار و دبیری دکتر عسگری مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد تشکیل گردید. در این نشست دکتر عسگری ضمن تقدیر و تشکر از ریاست کارگروه و حمایت های ایشان در طی سال ، مجموعه فرمانداری و کلیه اعضای کارگروه همراه با نمایش پاور پوینت به بررسی مصوبات سال 96 پرداختند. سپس دکتر عبادی فرد ضمن تشکر از کلیه ارگان های مداخله کننده در دستیابی به اهداف کارگروه سلامت و امنیت غذایی، به لزوم خدمت رسانی هرچه بیشتر به  مردم  این شهرستان تأکید داشتند. همچنین پروژه استحصال برق از زباله در سایت زباله اخترآباد، تحقیقات انجام گرفته در خصوص شیوع آنفلوانزای مرغی در منطقه رهنمودهایی  را ارائه نمودند. در ادامه دکتر موسوی، درخصوص آسیب های اجتماعی تحمیل شده به وزارت بهداشت، لزوم همکاری و همراهی همه ارگان ها در راستای رفع این آسیب ها، لزوم بکار گیری سازمان های مردم نهاد، و نیز همراهی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و امکان دعوت از  سایر دانشگاه های کشور به عنوان بازوهای فکری مجموعه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جهت دستیابی هرچه بهتر و بیشتر به اهداف تأکید داشتند.
در انتهای جلسه دکتر عسگری از محمودی ریاست محترم دادگستری شهرستان، جبله دادستان محترم شهرستان، رنجبر ریاست محترم دادگاه صفادشت، اسدالهی قاضی محترم دادگاه ملارد، با تقدیم لوح تقدیر ، تشکر و قدر دانی نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 234 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر