• خدمات الکترونیک

سامانه بیمه تکمیلی

برپایی غرفه های سلامت به مناسبت هفته سلامت در شبکه بهداشت و درمان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۵ |
همزمان با هفته سلامت که با شعار (پوشش همگانی سلامت برای همه، در همه جا ) می باشد واحد آموزش  و ارتقاء سلامت با همکاری واحد بیماریها، نظارت برمواد غذایی، سلامت جوانان ،نوجوانان و مدارس،بهداشت خانواده،گسترش، بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای، روابط عمومی، امور دارویی، بهداشت دهان و دندان، بهداشت روان، حراست ، بسیج جامعه پزشکی و امور اداری غرفه های سلامت را در تاریخ 3/2/97لغایت5/2/97 برپا نمودند ، درغرفه های سلامت توسط کارشناسان مشاوره تغذیه سالم،مشاوره سبک زندگی سالم و خود مراقبتی، مشاوره روان و رفتارهای پر خطر، آموزش پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت،ازدواج شاد و پایدار،آموزش بهداشت دهان و دندان و انجام طرح وارنیش تراپی 3تا 12سال،کنترل فشار خون و قند خون ،آموزش نشانگر رنگی تغذیه ای و آشنایی با ساختار برچسب اصالت سلامت کالا،داروهای غیر مجازو عوارض مصرف خود سرانه مکمل های ورزشی،ارگونومی،حوادث و بلایا ، پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیر واگیر،آشنایی با دستگاه های پرتابل سنجش مواد غذایی، آشنایی با دستگاه های بازدید از اماکن واحد بهداشت محیط، معرفی کانال سفیران سلامت وبروشور و پمفلت  آموزشی دراین خصوص توزیع گردید.
در روز 05/02/97 دکتر عسگری مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد و نیز برخی از روسای ادارات از جمله هلال احمر ، سازمان آتش نشانی ، اداره بازرگانی و ....  به همراه جمعی از کارکنان آنها از این غرفه ها دیدن نمودند .

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 111 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر