دیدار دکتر عسگری به همراه مهندس محمودی با مهندس نادری پور مدیر عامل سازمان آتش نشانی و ایمنی شهرستان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۹ |
دکتر عسگری به همراه مهندس محمودی نماینده مردم شهرستان های ملارد ، شهریار و قدس در مجلس شورای اسلامی و مهندس سلگی شهردار ملارد با مهندس نادری پور مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهرستان ملارد به مناسبت روزآتش نشانی و ایمنی دیدار کردند .
در این دیدار دکتر عسگری مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد از فعالیت های شبانه روزی پرسنل آتش نشانی بویژه مهندس نادری پور تقدیر و تشکر کرده و برای این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت در زندگی و خدمت به مردم نمودند .
نماینده مردم شهرستان های ملارد ، شهریار و قدس در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار از مدیر عامل و پرسنل زحمتکش سازمان آتش نشانی شهرستان ملارد قدردانی نموده و ضمن تبریک روز آتش نشانی و ایمنی از مهندس نادری پور در خصوص وضعیت پایگاه های آتش نشانی در این شهرستان سئوالاتی پرسیدند .
مهندس نادری پور هم ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور مسئولین به مناسبت این روز در دفترشان در خصوص وضعیت آتش نشانی و ایمنی ، ماشین آلات ، تجهیزات ایمنی ، تعداد پایگاه ها و وضعیت پرسنل در شهرستان گزارش مختصری ارائه دادند.
پس از آن از همه حاضرین بویژه مهندس محمودی ، دکتر عسگری و مهندس سلگی دعوت کردند تا برای بازدید تجهیزات و نحوه عملکرد برخی از آنها در محوطه حاضر شوند . ایشان برخی از تجهیزات و امکانات در اختیار آتش نشانی شهرستان را به میهمانان معرفی و توضیحاتی درباره عملکرد آنها ارائه نمودند .

دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر