برگزاری « کمیته فصلی سرطان ها » در شبکه بهداشت و درمان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۹ |
کمیته فصلی سرطان ها با حضور مدیر، معاونت بهداشتی و مسئولین واحد های ستادی شبکه بهداشت ملارد و با هماهنگی واحد مبارزه با بیماری های این شبکه برگزار شد.
در ابتدای این کمیته که مورخ 9 آبان 97 برپا شد، معاون بهداشتی شبکه درخصوص اهمیت بیماری های سرطان و ثبت آنها صحبت کرد. همچنین کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماری ها و کارشناس برنامه بیماری های غیرواگیر در خصوص برنامه های سرطان ها( سرویکس، پستان، روده بزرگ)، قرارداد با کارشناس مدارک پزشکی، تعداد آمارهای فوتی در اثر سرطان ها، آموزش های بین بخشی و برون بخشی و لزوم همکاری واحدهای ستادی و هماهنگی های درون بخشی و برون بخشی توضیحاتی را ارائه دادند. در ادامه صورتجلسه سرطان با شعار « سرطان قابل پیشگیری و درمان است با خود مراقبتی و امید » به امضای حاضرین در جلسه رسید.

دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر