شرکت مدیر و پرسنل شبکه بهداشت ملارد در مراسم باشکوه راهپیمایی 13 آبان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۴ |
مراسم باشکوه راهپیمائی 13 آبان در شهرستان ملارد هم زمان با سراسر کشور برگزار شد.
در این مراسم که مورخ 13 آبان 97 برپا شد، فرماندار، امام جمعه، مدیر شبکه بهداشت و درمان، تمامی مسئولین ادارات، فرماندهان نیروی انتظامی و سپاه پاسداران، پرسنل شبکه بهداشت و درمان، دانش آموزان تمام مدارس و شهروندان شریف شهرستان ملارد حضوری چشمگیر داشتند و از میدان ارغوان واقع در محله مارلیک تا مصلای نماز جمعه راهپیمایی کردند.
شرکت کنندگان در مراسم راهپیمایی 13 آبان که به منظور گرامیداشت روز دانش آموز، تسخیر لانه جاسوسی و روز مبارزه با استکبار جهانی است، شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آل سعود، هِیهات مِنّا الذِّله، خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست و بسیاری از شعار های انقلابی دیگر را سر دادند. در محل تجمع راهپیمایان شبکه بهداشت و درمان ملارد غرفه ای جهت ویزیت رایگان، انجام تست قند و کنترل فشار خون برپا نموده بود که در این غرفه دکتر عبداللهی پور معاون امور بهداشتی به همراه دو تن از پرسنل شبکه بهداشت ملارد این خدمات را به شرکت کنندگان ارائه دادند. در پایان مراسم پرچم کشور های آمریکا و اسرائیل به آتش کشیده شد.

دفعات مشاهده: 106 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر