• فرایندهای گردش کار

واحد آموزش و ارتقا سلامت
واحد بهداشت محیط
واحد بهداشت حرفه ای
نمایش آمار بازدیدهای روز جاری:
نمایش آمار بازدیدهای کل - فقط برای زیربخش فعلی
کاربران حاضر در پایگاه:

اولین کمیته خودکشی در مادران باردار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۴ |
اولین کمیته خودکشی در مادران باردار توسط واحد بهداشت خانواده با همکاری واحد سلامت روان  و با حضور دکتر عسگری مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد، معاون درمان و کارشناس واحد مبارزه با بیماریها برگزار شد.
در این کمیته که مورخ 13 آذر 97 برپا شد موارد خودکشی در مادران باردار بررسی و بحث و تبادل نظر در این خصوص انجام شد.
مصوبات این جلسه به شرح زیر می باشد:
  1. بررسی سناریو موارد خودکشی مادران به صورت case report در کارگاه مورخ 5/10/97 و 12/10/97 جهت مراقبین سلامت و پزشکان مراکز توسط واحد سلامت روان.
  2. آموزش در مدارس توسط کارشناسان محترم روان.
  3. ارسال نامه توسط واحد بهداشت خانواده در خصوص حفظ حریم خصوصی مادران، ارجاع فوری تمامی مادران غربال مثبت و پیگیری به موقع این مادران جهت اطمینان از مراجعه ایشان.

دفعات مشاهده: 38 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر