• فرایندهای گردش کار

واحد آموزش و ارتقا سلامت
واحد بهداشت محیط
واحد بهداشت حرفه ای
نمایش آمار بازدیدهای روز جاری:
35551
نمایش آمار بازدیدهای کل - فقط برای زیربخش فعلی
438353
کاربران حاضر در پایگاه:
6

برگزاری کارگاه پیشگیری از مرگ ناشی از سوانح و حوادث ترافیکی در جوانان جهت تیم پزشک خانواده، پزشکان و مراقبین سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۵ |
در راستای ابلاغ سیاست های کلی جمعیتی کشور و اجرای طرح تحول نظام سلامت و اجرای برنامه مراقبت سلامت گروه سنی 29 18 سال، کارگاه آموزشی پیشگیری از مرگ ناشی از حوادث حمل و نقل در جوانان، جهت گروه هدف تیم پزشک خانواده، پزشکان و مراقبین سلامت توسط واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس با همکاری واحدآموزش و ارتقای سلامت، اورژانس 115 و پلیس راهوردر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد برگزار شد.
مورخ 13 و 14 آذر 97، در این کارگاه ها ضمن تاکید بر اهمیت الویت مداخلات آموزشی و توانمند سازی گروه هدف در هر دو جنس، ضرورت برخورداری از دانش کافی درباره علل وقوع حوادث به عنوان رکن اصلی برنامه معرفی شد و با توجه به اهمیت نقش کادر بهداشتی در آموزش جوانان تحت پوشش مراکز و پایگاه ها، مطالبی با محتوای آموزشی زیر توسط مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت، مسئول اورژانس 115، پلیس راهور،  مسئول سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس همراه با کارشناس واحد در مورد پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی در جوانان ارائه شد.
  • اپیدمیولوژی حوادث ترافیکی در جهان و ایران
  • علل حوادث رانندگی
  • دانستنی های مرتبط با رانندگی ایمن
  • رانندگی در شرایط ویژه
  • عبور ایمن از خیابان
  • مراقبت پس از تصادف

در ادامه نیز در خصوص توجیه سازی پزشکان و مراقبین سلامت جهت اجرای طرح به منظور سرمایه گذاری برای ارتقای سلامت جوانان جهت جلوگیری از، از دست رفتن سال های مفید زندگی به دلیل مرگ و یا ناتوانی، نحوه تکمیل اکسل پیش آزمون و پس آزمون، ارسال فرم آماری حوادث ترافیکی و ... شرح مبسوطی داده شد.
ارزیابی برنامه آموزشی نیز از طریق تکمیل پرسشنامه پیش آزمون و پس آزمون انجام گرفت.

دفعات مشاهده: 56 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر