رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از روند پیشرفت پروژه های دیوارکشی پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه و بیمارستان ملارد بازدید کردند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲ |
دکتر ناصری پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران به همراه دکتر عبادی فرد آذر معاون امور بهداشتی دانشگاه، دکتر توکلی کِجانی فرماندار، دکتر عسگری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد و مهندس میر اسماعیل مسئول امور فنی دانشگاه، از پروژه های در حال ساخت شبکه بهداشت ملارد بازدید و در خصوص مشکلات پیش روی این پروژه ها گفتگو کردند.
مورخ دوم دی ۹۷ در این بازدید ابتدا دکتر ناصری پور به همراه دکتر عبادی فرد آذر و دکتر عسگری از پروژه پارک علم و فناوری سلامت بازدید کرده و با پیمانکار پروژه در خصوص مشکلات پیش روی دیوار کشی و نصب تابلوی این پارک گفتگو کرده و جهت تسریع در اتمام کار این پروژه راهکار ارائه دادند.
سپس رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه فرماندار، مدیر شبکه بهداشت ملارد و سایرین از پروژه بیمارستان شهرستان ملارد بازدید کرده و در خصوص تعداد اتاق ها، بخش اورژانس، اتاق های عمل، بخش های بستری و سایر قسمت های این بیمارستان با پیمانکار پروژه گفت گو و در خصوص مشکلات بحث و تبادل نظر کردند. دکتر ناصری پور از روند پیشرفت ساخت بیمارستان ابراز خرسندی کرد و گفت : « با این سرعتی که ساخت بیمارستان ملارد دارد باید به زودی به فکر تأمین تجهیزات و نیروی انسانی باشیم تا به امید خداوند در شهریور سال آینده این بیمارستان را افتتاح نماییم.»
به عنوان آخرین بازدید ایشان از پروژه ساختمان ستاد شبکه بهداشت و درمان بازدید کرده و از وضعیت پیشرفت این پروژه ابراز نارضایتی کردند و از دکتر عسگری خواستند در اسرع وقت با پیمانکار این پروژه گفت گو و مشکلات این پروژه را رفع نمایند تا هرچه سریع‌تر ساختمان ستاد شبکه به پایان برسد.
در آخر جهت تشکیل جلسه و بررسی مشکلات و ارائه راهکارها به فرمانداری مراجعه و در دفتر فرماندار جلسه ای را با همین مضمون تشکیل دادند.
در این جلسه دکتر ناصری پور در خصوص مشکلات مهم ساخت پروژه بیمارستان و تامین بودجه برای ادامه ساخت، وضعیت ساختمان موقوفه سرلشکر خدایار، ساخت کلینیک های ویژه جهت خدمات دهی بهتر به بیماران و مواردی مشابه با فرماندار گفتگو کرده و از ایشان خواستند تا همچون گذشته جهت رفع مشکلات و تسریع در ساخت پروژه ها همکاری های لازم را بعمل آورند.
دکتر توکلی کِجانی نیز آمادگی فرمانداری برای هرگونه کمک در زمینه های مذکور را اعلام کرد و پیشنهاد داد از این پس کارگروهی به منظور تسریع ساخت پروژه های شبکه بهداشت و درمان به صورت ماهانه تشکیل خواهند داد تا سایر ادارات نیز در امر سرعت بخشیدن در ساخت پروژه هایی همچون بیمارستان کمک کنند.

دفعات مشاهده: 81 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر