جلسه هم اندیشی کانون سلامت محله در روستای شش دبانلو شهر صفادشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۸ |
واحد آموزش و ارتقای سلامت با هماهنگی و همکاری خانه بهداشت روستای شش دبانلو، نماینده بخشداری شهر صفادشت، شورا و دهیار و جمعی از معتمدین محل جلسه هم اندیشی کانون سلامت محله در دهیاری روستا برگزار شد.
اهم فعالیت ها و توضیحات لازم در خصوص راه اندازی کانون سلامت توسط حاجی طیبی مسئول واحد آموزش و فرزین کارشناس آموزش شبکه بهداشت ملارد داده و مقرر شد در اسرع وقت برنامه ریزی و هماهنگی جهت افتتاح کانون سلامت محله انجام شود.
 در پایان از مکانی که جهت کانون پیشنهاد شده بود بازدید بعمل آمده و همچنین به مدیر مدرسه  به منظور ارائه خدمات سلامت به کودکان ، نوجوانان و اولیای مدرسه توضیحات لازم در زمینه اهداف کانون سلامت محله داده شد.

دفعات مشاهده: 54 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر