برگزاری کارگاه ترویج ازدواج آسان با مشارکت شبکه بهداشت و درمان ملارد به همت اداره ورزش و جوانان و فرمانداری در سالن اجتماعات شهید طحانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۶ |
مقارن با سالروز ازدواج  فرخنده حضرت فاطمه(س) و حضرت علی(ع) که به عنوان روز ازدواج نامگذاری شده است، کارگاه ترویج ازدواج آسان به همت فرمانداری و اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد و همکاری شبکه بهداشت و سایر ادارات، در سالن اجتماعات شهید طحانی با شعار « ازدواج آسان» با حضور امام جمعه محترم شهرستان و سایر مسئولین ادارات به همراه جوانان شهرستان برگزار شد .
از آنجا که مساله سلامت جوانان یک مساله فرابخشی است و درون شهرستان نیز واحدهای متعددی، با توجه به رسالت خود، متولی بخش ها و حیطه هایی از سلامت جوانان هستند. لذا موفقیت در اجرای برنامه های مرتبط با سلامت جوانان با مشارکت کلیه ذینفعان این امر میسر است. در سند سلامت جوانان بسته راهبردی چهارم تشکیل خانواده در نظر گرفته شده است که در جهت دست یابی هدف کلان افزایش ازدواج در جوانان و هدف اختصاصی دست یابی به افزایش آگاهی جوانان در راستای ترویج ازدواج سالم با راهبردهای حساس سازی جامعه و نهادهای تاثیرگذار نسبت به پیامدهای تاثیرگذار نسبت به پیامدهای مثبت ازدواج آگاهانه و به موقع جوانان و ارتقای فرهنگ و هنجارهای جامعه در راستای تقویت معیارهای عقلایی همسرگزینی در میان جوانان از الویت های برنامه های واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس است .
مورخ 12 مرداد 98، حجت الاسلام شهاب مرادی مدرس این کارگاه در سخنرانی خود تاکید داشت افزایش میانگین سن جوانان و کاهش تمایل به ازدواج در کنار سایر موانع ازدواج و به دنبال آن مشکلات اجتماعی و فرهنگی ناشی از آن، ضرورت فرهنگ سازی گسترده و موج آفرینی فراگیری ازدواج آسان و آگاهانه در جامعه را آشکار می کند.
لذا الگوسازی برای جوانان، موج آفرینی جهت همکاری منسجم در امر ازدواج جوانان، فرهنگ سازی در زمینه الگوی ازدواج اسلامی، افزایش آگاهی جوانان و والدین، خانواده و هم افزایی دستگاه های اجرایی برای حمایت از ازدواج جوانان را ایجاب می کند.
خلاصه فعالیت های انجام شده در همایش شامل:
  • برپایی غرفه سلامت و  مشاوره در خصوص ازدواج آسان همراه با ارائه آموزش های ازدواج سالم
  • توزیع کتابچه راهنمای ازدواج شاد و پایدار در بین جوانان
  • توزیع پمفلت، تراکت و بروشورهی آموزشی با مضامین( ازدواج شاد و پایدار و ازدواج سالم .....) در بین جوانان
  • حساس سازی اجتماعی و معطوف کردن توجه جوانان به امر سلامت فردی، خانوادگی و اجتماعی خود و حیطه هایی که باید به آن توجه کنند.
  • آگاهی رسانی به خانواده ها در مورد حیطه های الویت دار سلامت جوانان در امر ازدواج و چگونگی درخواست دریافت خدمات در این حیطه ها
  • ارائه برنامه های آموزشی و مشاوره ای مورد نیاز جوانان، در زمینه ازدواج سالم
  • آموزش جوانان با رویکرد معیارهای همسر گزینی مناسب و ازدواج سالم
  • انجام تن سنجی و محاسبهBMI
  • کنترل فشارخون جوانان
  • توزیع مگادوز ویتامین دی 50000
 در  پایان نیز از زوج های جوان ادارات که در سال 97 و نیمه اول 98 ازدواج کرده بودند با اهداء هدیه و لوح سپاس قدردانی و تقدیر به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 121 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر