جلسه شورای اداری شهریور ماه شهرستان ملارد برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۵ |
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، همزمان با گرامیداشت هفته دولت، جلسه شورای اداری شهرستان ملارد به ریاست توکلی کِجانی فرماندار ملارد و با حضور عباس پاشا معاون مدیریت توسعه و منابع و هاشمی نیا مدیر کل حراست استانداری تهران، ائمه جمعه ملارد و صفادشت، دکتر غلامرضا عسگری مدیر شبکه بهداشت ملارد، بخشداران و شهرداران، روسای ادارات و نهادهای دولتی و غیر دولتی و روسای شوراهای اسلامی شهرها، بخش ها و شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
مورخ چهارم شهریور ماه 98، در این جلسه پس از ایراد سخن توسط ائمه جمعه ملارد و صفادشت، گزارشی از روند اجرای طرح تاک (تکامل اوان کودکی) توسط معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و همچنین ویژه برنامه های در نظر گرفته شده برای ایام محرم توسط شجاع رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان ملارد بیان شد.
در ادامه گزارش مصور پروژه های عمرانی و خدماتی که از محل اعتبارات ارزش افزوده در روستاهای بخش مرکزی و صفادشت اجرا شده به نمایش گذاشته شد.
هاشمی نیا مدیر کل حراست استانداری تهران، عباس پاشا معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران از دیگر سخنرانان این جلسه بودند که به ایراد سخن پرداختند. توکلی کجانی فرماندار شهرستان ملارد در جمع بندی مباحث مطرح شده در این جلسه در سخنانی از بهره برداری از ۹۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

دفعات مشاهده: 155 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر