افتتاح پایگاه سلامت مسکن مهر صفادشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۶ |
۹ پروژه عمرانی و بهداشتی با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان ملارد به بهره برداری رسید.
مورخ 14 شهریور 98، در ادامه افتتاحیه پروژه های عمرانی در هفته دولت در شهرستان ملارد، ۱۰ پروژه عمرانی و بهداشتی با حضور تقی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران، توکلی کجانی فرماندار ملارد، حجت الاسلام حسینی امام جمعه بخش صفادشت، محمودی نماینده مجلس، دکتر عسگری مدیر شبکه بهداشت و درمان و جمعی از مسئولان این شهرستان افتتاح و به بهره برداری رسید.
این پروژه ها عبارتند از پایگاه سلامت مسکن مهر صفادشت، بوستان روستائی و گاز رسانی به ۷ روستای دهستان اختر آباد، کتابخانه عمومی، زمین چمن مصنوعی و آموزشگاه ۱۵ کلاسه در  مسکن مهر صفادشت که افتتاح و به بهره برداری رسید.

دفعات مشاهده: 152 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر