سومین کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان ملارد برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۹ |
سومین کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان به ریاست دکتر توکلی فرماندار و با حضور حجت الاسلام حسینی امام جمعه ملارد، دکتر موسوی مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکترگراوند جامعه شناس کشوری، دکتر عسگری مدیر شبکه بهداشت و درمان، معاونین فرماندار و سایر مدیران ادارات شهرستان برگزار شد.
مورخ 29 مهر 98، این جلسه با طرح و پیگیری مصوبات جلسه قبل، ارائه طرح آسیب های اجتماعی در برنامه توسعه، پویش ملی پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان پستان، برنامه های پیش بینی شده اداره آموزش و پرورش در راستای پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی، گزارش تدوین طرح پیشگیری و ساماندهی کودک آزاری در شهرستان و.... تشکیل شد.

دفعات مشاهده: 118 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر