حضور مدیر شبکه و پرسنل شبکه بهداشت و درمان ملارد در راهپیمایی 13 آبان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۳ |
همزمان با برپایی مراسم باشکوه راهپیمایی 13 آبان در سراسر کشور، این مراسم در ملارد نیز با حضور پرشور مسئولان، دانش آموزان، روسای ادارات و مردم شریف شهرستان ملارد برگزار شد.
مورخ 13 آبان 98، فرماندار شهرستان ملارد، امام جمعه، مدیر شبکه بهداشت و درمان، فرماندهان نیروی انتظامی و بسیج سپاه، پرسنل شبکه بهداشت و درمان ملاردو... به همراه دانش آموزان وسایر شرکت کنندگان در راهپیمایی از میدان ارغوان مارلیک به سمت مصلی نمازجمعه با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر انگلیس، مرگ بر اسرائیل و... حرکت کردند و در آنجا گردهم آمدند.
در این گردهمایی دانش آموزان سرودهای زیبایی را با موضوع 13 آبان و شهدای این روز اجرا کردند سپس دادستان ملارد در این مراسم سخنرانی کرد. سپس پرچم آمریکا و اسرائیل را به آتش کشیدند.

دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر