برگزاری کمیته هفته ملی سلامت بانوان ایرانی و پوکی استخوان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۴ |
با توجه به فرا رسیدن هفته ملی سلامت بانوان ایرانی از تاریخ 10 لغایت 16 آبان و هفته پوکی استخوان از تاریخ 9 لغایت17 آبان جلسه درون بخشی با حضور مدیر و معاون شبکه و کلیه واحد های ستادی جهت برگزاری هر چه بهتر برنامه های این دو هفته در اتاق مدیریت برگزار شد.
مورخ 13 آبان 98، در ابتدا مسئولین واحدهای ستادی بهداشت خانواده و مبارزه با بیماریها در خصوص اهمیت این کمپین و لزوم همکاری بین بخشی کلیه واحدهای ستادی صحبت کردند.
در ادامه آمار و اطلاعات جمعیتی گروه هدف زنان شهرستان، فعالیت‌های انجام شده در سال 97 و اقدامات مورد نظر در سال 98 مطرح و در خصوص نحوه همکاری گروه‌ها و واحد‌های ستادی مراکز و شبکه‌های تحت پوشش بحث و تبادل نظر شد.

دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر