دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • فرایندهای گردش کار
  • آئین نامه ها و دستورالعمل ها
  • رسانه های آموزشی
  • مراکز ارائه خدمات
  • درباره ما
  • تماس با ما

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها
واحد بهداشت خانواده
واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس
واحد بهداشت دهان و دندان
واحد آموزش و ارتقا سلامت
واحد بهداشت محیط
واحد بهداشت حرفه ای

واحد بهداشت خانواده
واحد بهداشت محیط
واحد بهداشت حرفه ای
واحد مبارزه با بیماریها
واحد نظارت بر مواد غذایی
واحد امور اداری
واحد بهداشت مدارس
واحد نظارت بر درمان
نمایش آمار بازدیدهای روز جاری:
32757
نمایش آمار بازدیدهای کل - فقط برای زیربخش فعلی
315403
کاربران حاضر در پایگاه:
0

آموزش پایش برچسب ها و خود مراقبتی سازمانی جهت کارخانجات صنایع مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۵ | 
با توجه به برنامه پایش برچسب محصولات تولیدی غذایی،آرایشی و بهداشتی و برنامه ملی خود مراقبتی و تحول نظام سلامت، واحد نظارت برمواد غذایی با هماهنگی واحد آموزش جلسه ای با عناوین خود مراقبتی و پایش برچسب ها را جهت مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی در شبکه بهداشت ملارد برگزار  نمودند.در این جلسه ابتدا کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقاء سلامت در رابطه با ارتقاء سلامت در محیط کار و خود مراقبتی سازمانی، عناوینی را بیان کردند. سپس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی در خصوص رعایت الزامات ماده 11 و عدم درج ادعاهای عمومی و تغذیه ای به مسئولین فنی آموزش های لازم را ارائه دادند.


CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 311 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر