دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • فرایندهای گردش کار
  • آئین نامه ها و دستورالعمل ها
  • رسانه های آموزشی
  • مراکز ارائه خدمات
  • درباره ما
  • تماس با ما

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها
واحد بهداشت خانواده
واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس
واحد بهداشت دهان و دندان
واحد آموزش و ارتقا سلامت
واحد بهداشت محیط
واحد بهداشت حرفه ای

واحد بهداشت خانواده
واحد بهداشت محیط
واحد بهداشت حرفه ای
واحد مبارزه با بیماریها
واحد نظارت بر مواد غذایی
واحد امور اداری
واحد بهداشت مدارس
واحد نظارت بر درمان
نمایش آمار بازدیدهای روز جاری:
54456
نمایش آمار بازدیدهای کل - فقط برای زیربخش فعلی
315624
کاربران حاضر در پایگاه:
1

نظارت بر مواد غذایی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

سرپرست : خانم مهندس پاشایی

با عنايت به انتزاع شهرستان ملارد از شهرستان شهريار و تشكيل شبكه بهداشت و درمان ملارد در تاريخ 17/3/89 ، واحد نظارت بر مواد غذايي اين شبكه مستقل و راه اندازي گرديد. اين شهرستان در مجموع تعداد105 واحد عرضه کننده آرایشی و بهداشتی و88 واحد توليدي مواد غذايي ، آشاميدني ،آرايشي و بهداشتي و ظروف و بسته بندي را تحت پوشش داردكه 72 كارخانه فعال و 16 كارخانه غير فعال مي باشد. از مجموع كارخانجات فعال تحت پوشش ،          10 واحد توليدي لبني ، 5 واحد پروتئيني ، 14 واحد كنسروي ، 15 واحد شيريني و شكلات و حبوبات و خشكبار، 15 واحد توليدي آرد و غلات ، 8 واحد آرايشي و بهداشتي و 5 واحد ظروف و بسته بندي مي باشد.

عمده فعاليت اين واحد بازديدهاي فني و بهداشتي جهت رسيدگي به شكوائيه ،كنترل مستمر ، تمديد و صدور و اصلاح پروانه هاي بهداشتي ، مجوز اوزان و ظرفیت خالی و  ترخيص كالا و در صورت لزوم توقيف ، معدومي و اقدامات قانوني و نيز انجام مكاتبات لازم در خصوص موارد فوق با معاونت محترم غذا و داروي دانشگاه ، دادسرای شهرستان و اداره تعزیرات و نیز كارخانجات تحت پوشش مي باشد.


دفعات مشاهده: 1443 بار   |   دفعات چاپ: 76 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر