دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • فرایندهای گردش کار
  • آئین نامه ها و دستورالعمل ها
  • رسانه های آموزشی
  • مراکز ارائه خدمات
  • درباره ما
  • تماس با ما

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها
واحد بهداشت خانواده
واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس
واحد بهداشت دهان و دندان
واحد آموزش و ارتقا سلامت
واحد بهداشت محیط
واحد بهداشت حرفه ای
نمایش آمار بازدیدهای روز جاری:
33524
نمایش آمار بازدیدهای کل - فقط برای زیربخش فعلی
438332
کاربران حاضر در پایگاه:
5

نظارت بر مواد غذایی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

سرپرست : خانم مهندس پاشایی

با عنايت به انتزاع شهرستان ملارد از شهرستان شهريار و تشكيل شبكه بهداشت و درمان ملارد در تاريخ 17/3/89 ، واحد نظارت بر مواد غذايي اين شبكه مستقل و راه اندازي گرديد. اين شهرستان در مجموع تعداد105 واحد عرضه کننده آرایشی و بهداشتی و88 واحد توليدي مواد غذايي ، آشاميدني ،آرايشي و بهداشتي و ظروف و بسته بندي را تحت پوشش داردكه 72 كارخانه فعال و 16 كارخانه غير فعال مي باشد. از مجموع كارخانجات فعال تحت پوشش ،          10 واحد توليدي لبني ، 5 واحد پروتئيني ، 14 واحد كنسروي ، 15 واحد شيريني و شكلات و حبوبات و خشكبار، 15 واحد توليدي آرد و غلات ، 8 واحد آرايشي و بهداشتي و 5 واحد ظروف و بسته بندي مي باشد.

عمده فعاليت اين واحد بازديدهاي فني و بهداشتي جهت رسيدگي به شكوائيه ،كنترل مستمر ، تمديد و صدور و اصلاح پروانه هاي بهداشتي ، مجوز اوزان و ظرفیت خالی و  ترخيص كالا و در صورت لزوم توقيف ، معدومي و اقدامات قانوني و نيز انجام مكاتبات لازم در خصوص موارد فوق با معاونت محترم غذا و داروي دانشگاه ، دادسرای شهرستان و اداره تعزیرات و نیز كارخانجات تحت پوشش مي باشد.


دفعات مشاهده: 1880 بار   |   دفعات چاپ: 91 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر