پلمپ ۳ واحد قنادی توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد به دلیل استفاده از رنگ غیر مجاز
پلمپ چند واحد صنفی در خصوص عدم رعایت مقررات بهداشتی و عدم رعایت ممنوعیت استفاده از افزودنی
۳ واحد صنفی توسط کارشناسان بهداشت محیط بادستور دادستان محترم شهرستان ملارد پلمپ شد ...
پیرو بازرسی و نمونه برداری بهداشتی از شیرینی عرضه شده در ۳ واحد صنفی در خصوص لزوم رعایت مقررات بهداشتی و عدم رعایت ممنوعیت استفاده از افزودنی و رنگ خوراکی و طعم دهنده های غیرمجاز در محصولات غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط بادستور دادستان محترم شهرستان ملارد پلمپ شد . کارشناسان بهداشت محیط این شبکه دربازدید های مستمر خود از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی نسبت به بررسی وضعیت بهداشتی اقدام نموده و آموزش ها و تذکرهای لازم را به متصدیان و شاغلین ارائه می دهند و درصورت مشاهده تخلف با متخلفان برخورد جدی و قانونی خواهد شد.