نظارت کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط بر مراکز تهیه و پخت غذا در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس
بازرسی از مراکز طبخ غذا و تامین امنیت مواد غذایی و ایمنی آب
مهندس پوربابا کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط...
329552.mp3
بازرسی از مراکز طبخ غذا و تامین امنیت مواد غذایی و ایمنی آب
کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد در راستای تامین امنیت مواد غذایی در اولین ساعات روز انتخابات در مراکز طبخ غذا حضور داشتند و برکلیه پروتکل های بهداشتی نظارت داشته و آموزش های لازم دراین زمینه به کارکنان داده شد که اقدامات به شرح ذیل می باشد :
-
- استقرار ۴ کارشناس در ۴ محل پخت از ساعت ۶صبح تا ساعت ۲۲
- بازدید از ۲۰ حوزه انتخابات انجام ۲۳ نمونه میکروبی آب فعال بودن آزمایشگاه آب و فاضلاب و انجام ۲۳ آزمایش میکروبی آب ۳۰ مورد کلرسنجی در سطح شهرستان
- انجام ۸ مورد نمونه برداری مواد غذایی نظارت بر پخت و بسته بندی ۶۱۶۴ پرس غذا در وعده ناهار نظارت بر پخت ۶۴۴۷ پرس غذا در وعده شب
- هماهنگی جهت تامین آب شرب بهداشتی و تخلیه آب غیر بهداشتی تالار پذیرایی بازرسی و نظارت دوره ای از کلیه مراکز طبخ غذا توسط کارشناس مسئول بهداشت محیط
: