بازدیدهای نوروزی بازرسان بهداشت محیط از مراکز عرضه تولید مواد غذایی
گزارش اقدامات صورت گرفته توسط مهندسین بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد

خلاصه گزارش اقدامات بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد در برنامه سلامت نوروز و ماه مبارک رمضان سال ۰۴/۱/۱۱ به شرح ذیل میباشد : ۱_ تعداد کل مراکز بازرسی شده: ۱۶۳ ۲_ تعداد کل اماکن بازرسی شده :۵۴ ۳_ تعداد مراکز و اماکن حساس بازرسی شده: ۲۰۱ ۴_ تعداد گشت مشترک با ادارات:0 ۵_ تعداد گشت شبانه: ۰ ۶_ تعداد اخطار صادره: ۸۱ ۷_ تعداد ارجاع به مراجع قضایی: ۱۵ ۸_ تعداد پلمپ انجام شده: ۰ ۹_ مقدار مواد غذایی معدوم/توقیف شده ۱۱۰کیلوگرم ۱۰_ تعداد سنجش با تجهیزات پرتابل: ۴۸۹ ۱۱_ تعداد رسیدگی به شکایات مردمی:1 ۱۲_ تعداد نمونه برداری آب: ۹ ۱۳_ تعداد کلرسنجی آب آشامیدنی:۸۵ ۱۴_ تعداد نمونه غذا: ۰ ۱۵_ تعداد اکیپ: ۴ ۱۶_ اقدامات خاص مانند کشف کارگاه غیرمجاز،جمع آوری قلیان ،برخورد با دستفروشان دوره گرد؛برنامه های آموزش گروهی خاص با تعداد شرکت کننده بالا و ...: تعداد افراد آموزش دیده: ۵۶۹ تعداد برخورد با دستفروشان؛ ۱۸ مورد.
کامنت