مطالب آموزشی
  • 1403/07/05 - 01:25
  • - تعداد بازدید: 98
  • - تعداد بازدید کنندگان: 73
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
برگزاری جلسه آموزشی واحد بهداشت محیط ویژه پرسنل اداره هلال احمر شهرستان ملارد

آموزش رعایت اصول و موازین بهداشتی درکلیه مراحل تهیه و تولید توسط کارشناسان بهداشت شبکه بهداشت و درمان ملارد

338476.mp3 آموزش رعایت اصول و موازین بهداشتی درکلیه مراحل تهیه و تولید توسط کارشناسان بهداشت شبکه بهداشت و درمان ملارد

واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد در تاریخ ۳ مهرماه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی نمود. در این جلسه مهندس هادی کارشناس واحد بهداشت محیط، در مورد بهداشت وایمنی مواد غذایی آموزش هایی را به پرسنل ارائه دادند و به بحث و بررسی در این خصوص پرداختند. رعایت اصول و موازین بهداشتی درکلیه مراحل تهیه و تولید، حمل ونقل، نگهداری ،فروش و مصرف غذایی در حوزه بهداشت مواد غذایی بررسی میشود. 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 338476
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings