مطالب آموزشی
  • 1403/04/18 - 00:03
برگزاری مرحله دوم آزمون بوکلت مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران

برگزاری آزمون از بوکلت مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران در سه مرحله

به منظور ارتقا آگاهی مراقبین سلامت ماما، غیر ماما و پزشک در برنامه سلامت مادران...

335694.mp3 برگزاری آزمون از بوکلت مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران در سه مرحله

واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده به منظور ارتقا آگاهی مراقبین سلامت ماما، غیر ماما و پزشک در برنامه سلامت مادران و بهبود کیفیت ارائه خدمت به مادران در دوران پیش از بارداری، بارداری و پس از زایمان، اقدام به برگزاری آزمون از بوکلت مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران در سه مرحله نمود. که مرحله دوم این آزمون برای گروه مراقبین سلامت غیر ماما در تاریخ ۱۷ تیر ماه به صورت حضوری در سالن الغدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد برگزار گردید.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
:
یسنا اکبری