خدمات پزشک خانواده
  • 1404/07/27 - 13:09
  • - تعداد بازدید: 145
  • - تعداد بازدید کنندگان: 143
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
برگزاری جلسه آموزشی روز جهانی غذا برای حوزه ی علمیه ی خواهران

آموزش نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های مزمن غیرواگیردار

مطالب علمی و کاربردی در خصوص مصرف نمک یددار تصفیه شده، کاهش دور ریز مواد غذایی، نان کامل، لزوم مصرف حبوبات، هرم غذایی بزرگسال

359946.mp3 آموزش نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های مزمن غیرواگیردار

جلسه آموزشی ویژه روز جهانی غذا در روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴، با هدف افزایش آگاهی و جهت گرامیداشت این روز به همت واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد با هدف ارتقای سطح آگاهی در زمینه اصول تغذیه سالم برگزار گردید. در این برنامه زهرا مهدوی کارشناس بهبود واحد تغذیه به عنوان مدرس، به ارائه مطالب علمی و کاربردی در خصوص مصرف نمک یددار تصفیه شده، کاهش دور ریز مواد غذایی، نان کامل، لزوم مصرف حبوبات، هرم غذایی بزرگسال، ریزمغذی، ویتامین D و مصرف کافی منابع لبنیات و نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های مزمن غیرواگیردار پرداختند. این جلسه با استقبال خوب افراد همراه بود و شرکت‌کنندگان ضمن آشنایی با نکات کلیدی تغذیه، به بحث و مشارکت در این زمینه پرداختند.

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 359946
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings