معرفی واحدها و همکاران مجموعه بهداشت ملارد

درباره شهرستان ملارد

شهرستان ملارد با مساحت ۹۶۰ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر یکی از شانزده شهرستان استان تهران است . این شهرستان دارای دو بخش مرکزی و صفادشت می باشد که در غرب استان تهران واقع شده و از غرب و شمال با استان البرز ، از جنوب با شهرستان رباط کریم و شهرستان ساوه و از شرق با شهرستان شهریار مرز مشترک دارد . فاصله شهرستان ملارد تا مرکز استان ۵۰ کیلومتر است. تا سال ۱۳۸۸ شهرستان ملارد در تقسیمات کشوری یکی از بخشهای شهرستان شهریار محسوب میشد تا اینکه براساس مصوبه شماره ۱۹۰۹۴/ت۴۱۸۳۶ مورخ 1388/02/01 هیئت محترم دولت و ابلاغیه شماره ۱۷۶۹۴۹/۶۱۱ مورخ 1388/09/08 استانداری تهران ، با انتزاع از شهرستان شهریار به شهرستانی مستقل ارتقاء یافت. این شهرستان دو بخش مرکزی و صفادشت ، یک دهستان بنام اخترآباد و ۵۹ روستا دارد .

شرایط اقلیمی شهر ملارد با شهرستان شهریار کم و بیش یکسان است این ناحیه دارای  زمستان های سرد و خشک و تابستان های نسبتا گرم و خشک می باشد و بهترین فصل این ناحیه را می توان از اوایل فروردین تا اواسط تیر ماه دانست . میانگین بارندگی حدود ۳۰ میلیمتر است که با ریزش برف و باران تامین می شود . این شهر در مسیر بادهای موسمی شهریار قرار دارد که با سرعت نسبتا زیادی از شمال به جنوب می وزد .

  • 1404/08/17 - 13:08
  • - تعداد بازدید: 94
  • - تعداد بازدید کنندگان: 91
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر در شهرستان ملارد

آموزش‌هایی تخصصی در زمینه پیشگیری و کنترل دیابت و چاقی

نتخاب‌های غذایی صحیح در محیط کار، ضامن بهره‌وری و کاهش غیبت‌های ناشی از بیماری در جامعه صنفی است...

361552.mp3 آموزش‌هایی تخصصی در زمینه پیشگیری و کنترل دیابت و چاقی

 به‌منظور ارتقای آگاهی شاغلین صنوف مختلف در حوزه تغذیه، کارگاه آموزشی با موضوع «تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر» در تاریخ ۱۳ آبان ۱۴۰۴ در محل دفتر خدمات سلامت شهرستان ملارد (واقع در ساختمان اصناف) و با هماهنگی و نظارت واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد برگزار شد.

در این کارگاه مهسا حیدری کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد، آموزش‌هایی تخصصی در زمینه پیشگیری و کنترل دیابت و چاقی ارائه دادند. همچنین موضوعات مرتبط با تغذیه صحیح در محیط کار و اهمیت انتخاب مواد غذایی سالم به‌ویژه در میان شاغلین صنوف مختلف مورد تأکید قرار گرفت.

​خانم حیدری در جمع‌بندی مباحث، بر اهمیت این آموزش‌ها تأکید کرده و افزودند:《انتخاب‌های غذایی صحیح در محیط کار، ضامن بهره‌وری و کاهش غیبت‌های ناشی از بیماری در جامعه صنفی است.》

از دیگر محورهای آموزشی این برنامه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: _ اهمیت مصرف نان کامل و آرد گندم سبوس‌دار در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر _ نقش سبوس نان در سلامت گوارش و کنترل چربی خون _ تأکید بر مصرف نمک یددار و کاهش استفاده از نمک‌های غیراستاندارد _ معرفی و بررسی مضرات استفاده از جوش‌شیرین و بلانکیت در فرآیند تهیه نان.

این کارگاه با حضور فعال نانوایان، فروشندگان و آرایشگران شهرستان برگزار شد و با استقبال قابل‌توجه شرکت‌کنندگان همراه بود.

این برنامه با هدف ترویج الگوی تغذیه سالم در بین شاغلین صنوف خدماتی شهرستان اجرا شد. برگزاری این‌گونه برنامه‌های آموزشی در راستای ارتقای سواد تغذیه‌ای اقشار مختلف جامعه و پیشگیری از بروز بیماری‌های غیرواگیر، از اهداف مستمر شبکه بهداشت و درمان ملارد است. ��������

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 361552
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings