برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا با اولویت التور
کارگاه آموزشی با هدف بازبینی و ارتقاء سطح آگاهی کارشناسان بهداشت محیط
با توجه به شروع فصل گرما و اهمیت توجه به رعایت اصول بهداشتی...
با توجه به شروع فصل گرما و اهمیت توجه به رعایت اصول بهداشتی در راستای پیشگیری از بروز بیماری های روده ای با اولویت التور، کارگاه آموزشی با هدف بازبینی و ارتقاء سطح آگاهی کارشناسان بهداشت محیط شاغل در مراکز بهداشتی و درمانی در تاریخ ششم خرداد ماه ۱۴۰۳، در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان برگزار گردید . مهندس پوربابا کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ضمن ارائه آموزش های لازم خواستار توجه ویژه کارشناسان بهداشت محیط در حین انجام بازرسی های محیطی و ارائه آموزش های لازم در خصوص شستشوی صحیح دست ها و همچنین سالم سازی سبزیجات بویژه در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شدند. در پایان ضمن ارائه آموزش های لازم طبق دستورالعمل های موجود به سوالات کارشناسان پاسخ داده شد.