مطالب آموزشی

فراخوان جذب نیروی کارشناس بهداشت محیط

شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد در نظر دارد به منظور تکمیل ظرفیت نیرو در واحدهای بهداشتی محیطی (مراکز سلامت جامع شهری و روستایی) اقدام به جذب یک کارشناس بهداشت محیط به صورت خرید خدمت مشارکت نماید.

از کلیه متقاضیانی که دارای شرایط عمومی و اختصاصی ذیل می باشند می توانند جهت بررسی و هماهنگی لازم در آزمون و مصاحبه شرکت نمایند. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 65405191 داخلی 201 یا 218 تماس حاصل فرمایید.

شرایط عمومی و اختصاصی

شرایط عمومی:

1- داشتن تابعیت ایران

2- اعتقاد به دین مبین اسلام

3- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

4- داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام کار

5- عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر

6- نداشتن سابقه محکومیت

7- داشتن حداکثر سن 35 سال جهت تمامی متقاضیان

8- بومی بودن جزء اولویت می باشد. (افراد غیر بومی هم ازغرب استان تهران و استان البرز می‌توانند در آزمون شرکت نمایند)

شرایط اختصاصی:

1- داشتن مدرک تحصیلی دائم یا موقت معتبر( لیسانس بهداشت محیط )

2– جذب نیرو، دو برابر ظرفیت مورد نظر براساس بالاترین نمرات اخذ شده در آزمون علمی انجام می شود، پس از آن مصاحبه انجام شده و در نهایت نفرات اصلی و جایگزین انتخاب خواهند شد.

3- پس از کسب نمره قبولی در آزمون علمی و مصاحبه، قرارداد اولیه به صورت سه ماهه منعقد می شود و در صورت رضایت از عملکرد، قرارداد مذکور به صورت سالیانه خواهد بود.

4- هرگونه انصراف از کار، قبل از اتمام دوره قرارداد پذیرفته نخواهد شد.

5- گذراندن دوره آموزشی به مدت دو هفته به منظور آموزش و آشنایی با شرح وظایف پذیرش مراکز

Template settings