عید سعید قربان
نظارت بر پروتکل های بهداشتی ذبح قربانیهای عید سعید قربان
نظارت بر پروتکل های بهداشتی ذبح قربانیهای عید سعید قربان توسط تیم مشترک شبکه بهداشت و درمان و دامپزشکی در سطح شهرستان ملارد.
نظارت بر پروتکل های بهداشتی ذبح قربانیهای عید سعید قربان توسط تیم مشترک شبکه بهداشت و درمان و دامپزشکی در سطح شهرستان ملارد.
کارشناسان بهداشت محیط به همراه کارشناسان دامپزشکی شهرستان در روز عید قربان با حضور در مراکز عرضه دام و محل های مخصوص ذبح دام در شهرستان ملارد، بر رعایت پروتکل های بهداشتی نظارت کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد، مهندس خدیجه پوربابا مسئول واحد بهداشت محیط این شبکه، هدف از حضور کارشناسان را نظارت بر اجرای پروتکل های ابلاغی ویژه عید سعید قربان عنوان کرد و گفت: در این مراسم کارشناسان بر بهداشت فرد ذبح کننده و استفاده از لباس کار مخصوص و گندزداهای مناسب، همچنین بسته بندی صحیح پسماند ها در کیسه های نایلونی به عنوان زباله تاکید کردند. انجام کلرسنجی، نمونه برداری آب از دیگر اقدامات مهندسین بهداشت محیط بود .
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان گفت: تب کریمه کنگو، بروسلوز، هاری، سیاه زخم، سل و کیست هیداتید جزء بیماریهای مشترک بین انسان و دام محسوب میشود که بیشتر از دام به انسان سرایت میکند.
وی افزود: کشتار دامهای سبک و سنگین در خارج از کشتارگاه و محل های فاقد شرایط و نظارت بهداشتی یکی از راههای انتقال این بیماری به انسان است.
نظارت و فعالیتهای مشترک دامپزشکی و بهداشت محیط و تشدید نظارت در خصوص کشتار دام و رعایت بهداشت گوشت به منظور پیشگیری از شیوع این بیماریهای مشترک بین انسان و دام انجام میشود.
نظارت بر قصابی ها، مراکز توزیع گوشت و مرغ، قنادی ها و اماکن عمومی در روز تعطیل عید قربان، از دیگر برنامه های واحد بهداشت محیط بود.
کامنت