پلمب ۶ واحد صنفی
پلمب ۶ واحد صنفی متخلف در تهیه و توزیع مواد غذایی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد تامین و حفظ سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی از والاترین اهداف بهداشتی و مشمول رسالت شغلی کارشناسان بهداشت محیط می باشد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد تامین و حفظ سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی از والاترین اهداف بهداشتی و مشمول رسالت شغلی کارشناسان بهداشت محیط می باشد.
در همین خصوص بازرسین بهداشتی در مورخ 19 در 1401، پیرو بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس، نسبت به اندازه گیری معیار های تعیین کننده سلامت ماده غذایی توسط تجهیزات قابل حمل و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک اقدام کردند که در همین راستا ۶ مورد از این نمونه برداری ها به استناد نتایج آزمایشگاه مواد غذایی دلالت بر آلودگی میکروبی و عدم سلامت ماده غذایی عرضه شده دارد. بنابراین با دستور دادستانی توسط کارشناسان بهداشت محیط و همراهی نیروی انتظامی، هر ۶ واحد صنفی متخلف پلمب و پرونده به منظور سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
کامنت