طرح سلامت نوروزی
آغاز اجرای طرح سلامت رمضان هم زمان با طرح سلامت نوروزی در شهرستان ملارد
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد با اشاره به اینکه اجرای طرح سلامت نوروزی به منظور تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اقلام خوراکی شب عید، سامانههای آبرسان و بازارهای روز از ۲۴ اسفندماه آغاز...
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد با اشاره به اینکه اجرای طرح سلامت نوروزی به منظور تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اقلام خوراکی شب عید، سامانههای آبرسان و بازارهای روز از ۲۴ اسفندماه آغاز شده است، گفت: با اجرای طرح سلامت رمضان از 5 فروردین ۱۴۰۲ نظارتهای بهداشتی تشدید میشود.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت، مهندس خدیجه پوربابا از اجرای طرح مدیریت بهداشت محیط در نوروز از 24 اسفند لغایت 15 فروردین خبر داد و گفت: نظارت ویژه بر مراکز و رستورانهای سر راهی، قنادیها، آرایشگاههای مردانه و زنانه، مراکز عرضه مواد غذایی، پارکها و... از اولین روزهای طرح تاکنون در حال انجام است که با توجه به شروع ماه مبارک رمضان و لزوم تشدید نظارت ها در این ایام و حساسیت موضوع و به منظور کنترل و نظارت بهتر بر مراکز تهیه، عرضه و توزیع مواد غذایی فعال در این ایام، بازرسان بهداشت محیط با تشکیل اکیپ بازرسی در ساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل، ضمن نظارت بر مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی، فروشگاه ها، مراکز تهیه و عرضه آش، حلیم، کله پزی و نانوایی ها، بر نحوه پخت و بسته بندی زولبیا و بامیه نیز نظارت دارند.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد افزود: در طرح سلامت نوروزی 20 کارشناس بهداشت محیط در قالب 8 تیم در ساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل در حال انجام نظارتهای بهداشتی هستند.
وی اظهار کرد: کنترل مواد غذایی با دستگاه های قابل حمل برای سنجش بار میکروبی آلودگی سطوح و مواد غذایی، کنترل آب شرب و شبکههای آب رسانی، اندازه گیری و کنترل روغن مصرفی و پی اچ خمیر نان در بحث افزودنی های غیر مجاز و دمای مواد غذایی به خصوص در ماه مبارک رمضان در دستور کار ویژه کارشناسان بهداشت محیط است و با متخلفین برابر مقررات قانونی برخورد خواهد شد .
مهندس پوربابا افزود: شهروندان محترم در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله رعایت نکردن بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته و موارد مشابه، مراتب را از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند.
کامنت