خلاقیت در کارکنان
باغچه ای کوچک اما پر از حرف
همیشه هستند کسانی که با ذوق و سلیقه خود دیگران را مجذوب می کنند. کسانی که هر فرصتی را برای استفاده از نعمت های الهی غنیمت می شمارند. این افراد می دانند که چگونه زندگی را زیباتر...
باغچه ای کوچک اما پر از حرف
همیشه هستند کسانی که با ذوق و سلیقه خود دیگران را مجذوب می کنند. کسانی که هر فرصتی را برای استفاده از نعمت های الهی غنیمت می شمارند. این افراد می دانند که چگونه زندگی را زیباتر کنند و گویا مدت هاست چشم ها را شسته اند و جور دیگر نگاه می کنند.
خواندن این مطلب را به شما توصیه می کنیم، زیرا شاید شما هم بتوانید نگاهتان را به محیط زندگیتان عوض کنید و زیبایی های بیشتری ببینید یا خلق کنید.
امروز 17 تیر ماه 1402، بنده مسئول روابط عمومی به همراه مهندس هدایت و خانم حبیب زاده کارشناسان واحد گسترش شبکه به دیدن یکی از پرسنل خوش ذوق شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد رفتیم، همکاری که سال ها در خانه بهداشت روستای مهرچین، به عنوان بهورز در حال خدمت به مردم مهربان این روستاست. در ادامه گفتگوی کوتاهی که با ایشان داشتم را ملاحظه می کنید:
سلام لطفا خودتون رو معرفی کنید ؟
محمد باقر آینه هستم، بهورز خانه بهداشت مهرچین
چند سال سابقه کار در بهورزی دارید ؟
تقریبا 29 سال
هدفتون از کاشت صیفی جات در محوطه خانه بهداشت چی بوده ؟
چون خانه بهداشت نوساز بود، برای زیبا سازی و استفاده از فضاهای اضافی، هم صیفی جات کاشتم و هم چند اصله درخت در خارج و داخل حیاط خانه بهداشت. تقریبا همه نوع صیفی جات و برخی سبزیجات در اینجا داریم.
چرا کاشت صیفی جات ؟
منازل روستایی اکثرا ویلایی هستند و حیاط های بسیار بزرگی دارند که بلا استفاده است. به نظرم این کار باعث میشه خانم هایی که خانه دار هستن و اکثرا به اینجا مراجعه می کنند، تشویق می شوند که آنها هم از این فضاها در حیاط خانه های خودشان برای کاشت مصرف روزانه استفاده کنند.
حدودا چند متر مربع رو به این کار اختصاص دادین ؟
حدود 40 متر مربع
پس فضای خیلی زیادی هم لازم نداره ؟
بله دقیقا
چند اصله درخت کاشتید ؟
9 اصله درخت – 2 اصله گوجه سبز، 6 اصله درخت توت سفید، 1 اصله بید مجنون
و صیفی جات ؟
بادمجان ساده، بادمجان دلمه، فلفل دلمه، فلفل ساده، بامیه و البته سبزی خرفه
چقدر عالی، ولی با مشکل کم آبی که وجود داره، چطور تونستید آب رو برای آنها تامین کنید ؟
خب ما هنگام کلرسنجی باید مدت زمانی آب لوله کشی را باز بگذاریم و بعد کلرسنجی کنیم، بنابراین از این فرصت برای آبیاری استفاده کردیم. البته این رو هم اضافه کنم که دهیاری هم هر از گاهی با تانکر برای ما آب ارسال می کند.
چطور این کار رو یاد گرفتید ؟
بیشتر به صورت تجربی و البته باید بگم که ما کشاورز زاده هستیم
آینده ای برای این کار می بینید ؟
بله – هم باعث فرهنگ سازی در بین ساکنان می شود، هم تمرینی برای خود ماست تا بعد از بازنشستگی با این کار کسب درآمد کنیم و سرگرم شویم.
یکی از محصولات شما سبزی خرفه است، درسته ؟
بله
درباره خرفه و خواص آن اطلاعاتی دارید؟
بله – خرفه یک نوع سبزی محلی است که بسیار خواص دارد. حتی در احادیث معصومین آمده که پیامبر (ص) دچار تب و دردی بودند که برای درمان کمی گیاه خرفه را جوید، سپس آرام شد.
آیا به تنهایی این کار را انجام دادید؟
خیر – با کمک همکارم، خانم دانش بیات، ایشان اطلاعات خوبی در زمینه کشاورزی دارند.
نظر مراجعه کنندگان شما درباره این کار چیست ؟
بسیاری از آنها در این مورد ابراز علاقه کرده اند، گاهی اوقات از ما برای انجام این کار در منزل راهنمایی می خواهند، ما هم آنها را تشویق به این کار می کنیم.
روزانه چقدر وقت برای این کار صرف می کنید ؟
الان حدودا روزی یک ربع، اما در ابتدای کار کمی وقت بیشتری باید صرف می کردم
در پایان چه توصیه ای برای مخاطبان دارید ؟
به نظرم هر کس می تواند زندگی خود و اطرافیانش را زیباتر کند، فقط کافیست کمی از دنیای پر هیاهوی مدرن فاصله بگیرد و یک مقدار وقت صرف اینجور کارها کند تا بهتر و با لذت تر از نعمت های خداوند بهره ببرد.
کامنت