تعامل با مسئولان فنی واحدهای تولیدی
جلسه تعامل با مسئولان فنی واحدهای تولیدی
پیرو تغییر برخی از دستورالعمل های مدارک مورد نیاز به منظور تمدید و صدور مجوزهای بهداشتی واحدهای تولیدی مواد غذایی، جلسه ای با حضور...

پیرو تغییر برخی از دستورالعمل های مدارک مورد نیاز به منظور تمدید و صدور مجوزهای بهداشتی واحدهای تولیدی مواد غذایی، جلسه ای با حضور تعدادی از مسئولان فنی واحدهای تولیدی شهرستان برگزار شد.
این جلسه در تاریخ 3 خرداد 1402، تشکیل و کارشناس مسئول واحد مواد غذایی نکاتی را در خصوص نظارت دقیق و کامل مسئولان فنی بر رعایت شرایط فنی و بهداشتی به واحدهای تولیدی یادآوری کرد.
در پایان تغییرات مدارک تمدید و صدور مجوزهای بهداشتی در حضور آنان مرور و مقرر شد از این پس موارد مطروحه توسط مسئولان فنی رعایت شود.
کامنت