بازرسی از نانواییها
طرح بازرسی از نانواییهای ملارد
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد: طرح بازرسی از نانواییهای ملارد درحال اجراست...
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد: طرح بازرسی از نانواییهای ملارد درحال اجراست
دکتر واشانی گفت: به منظور حفظ بهداشت و سلامت شهروندان، طرح بازرسی از نانواییهای سطح شهرستان ملارد توسط کارشناسان بهداشت محیط درحال اجراست.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد: دکتر جمشید واشانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد به لزوم توجه به سلامت شهروندان و جامعه اشاره کرد و گفت: طرح بازرسی کارشناسان بهداشت محیط از کلیه نانوایان شهرستان درحال اجرا می باشد تا از بروز هرگونه مشکل بهداشتی در نانواییها جلوگیری شود.
وی در ادامه تصریح کرد: واحد بهداشت محیط شهرستان ملارد با هدف حفظ و ارتقاء سلامت شهرستان، بهبود و ارتقاء کیفیت پخت نان و رضایتمندی شهروندان اقدام به اجرای طرح بهداشتی بازرسی از نانواییهای شهرستان توسط کارشناسان واحد بهداشت محیط کرده است.
دکتر واشانی اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون در مجموع 2243 مورد بازرسی از نانوایی سطح شهرستان به عمل آمده که با توجه به تعداد 370 نانوایی تحت پوشش، کارشناسان بهداشت محیط تقریبا از هر نانوایی بیش از 6 بار بازدید کرده اند و 365 مورد اخطار بهداشتی برای نانوایان متخلف صادر و 32 پرونده به مراجع قضای ارجاع شده و 4 واحد نانوایی متخلف پلمب شدند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد در ادامه افزود: در بازرسی های انجام شده نان نانوایی ها با تجهیزات پرتابل سنجش جوش شیرین و نمک، مورد آزمایش قرارگرفت و از 99 مورد نان که پی اچ بالاتر از استاندارد داشتند نمونه برداری و نان ها به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال شد که طبق نتایج آزمایشگاه مواد غذایی 64 مورد از این تعداد از جوش شیرین در پخت نان استفاده کرده بودند که براساس مصوبات کارگروه آرد و نان شهرستان، پرونده نانوایان متخلف به منظور کسر سهمیه به اداره غله ارسال شد.
در طول بازرسیهای انجام شده در زمینه رعایت نکات بهداشتی و اضافه کردن نمک در حد مطلوب و مضرات استفاده از جوش شیرین و سایر افزودنی های غیر مجاز آموزش های لازم به صورت چهره به چهره به نانوایان داده شد.
کامنت