جشن بزرگ غدیر
نظارت بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط در دو روز متوالی در جشن بزرگ غدیر در ملارد و صفادشت
کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان ملارد به همراه ۳ تیم ۲ نفره از کارشناسان بهداشت محیط در روز پنجشنبه پانزدهم تیر ماه از ساعت ۷ صبح تا ساعت ۲۳ شب بر نحوه پخت اطعام علوی و بسته بندی...
کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان ملارد به همراه ۳ تیم ۲ نفره از کارشناسان بهداشت محیط در روز پنجشنبه پانزدهم تیر ماه از ساعت ۷ صبح تا ساعت ۲۳ شب بر نحوه پخت اطعام علوی و بسته بندی و توزیع غذا در بین مردم ملارد و صفادشت نظارت کردند.
مهندس پوربابا در این زمینه گفت، در این روزها، کارشناسان بهداشت محیط بر نحوه پخت و توزیع غذا، نظارت بر سامانه آبرسانی و انجام کلر سنجی و نمونه برداری آب در موکب های توزیع شربت، نظارت بر خوراکی های توزیع شده بین مردم از جمله شیرینی، بستنی، آب معدنی، ساندویچ، پیتزا آماده، حلیم و... نظارت کردند.
گفتنی است تیم کارشناسان بهداشت محیط در روز جمعه شانزدهم تیر ماه نیز با حضور در دو بخش ملارد و صفادشت بر نحوه پخت و توزیع غذا و سایر مواد غذایی و آشامیدنی و ایستگاه های صلواتی نظارت کردند.
در مجموع در شهرستان ۳۴ هزار وعده غذای گرم تهیه و بین مردم توزیع شد .
کامنت