نظارت بر عملکرد اصناف
پلمب ۳ واحد صنفی متخلف در حوزه سلامت آب و مواد غذایی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد: با توجه به ایام پیش رو و مناسبت های خاص اعم از اعیاد شعبانیه، نوروز و ماه مبارک رمضان، ضرورت کنترل و نظارت بر فعالیت مراکز و اماکن عمومی حساس در راستای حفظ و صیانت...
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد: با توجه به ایام پیش رو و مناسبت های خاص اعم از اعیاد شعبانیه، نوروز و ماه مبارک رمضان، ضرورت کنترل و نظارت بر فعالیت مراکز و اماکن عمومی حساس در راستای حفظ و صیانت سلامت شهروندان از والاترین اهداف بهداشتی تلقی می گردد.
در همین خصوص بازرسین بهداشتی پیرو بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس، نسبت به سنجش پارامتر های تعیین کننده وضعیت سلامت آب و ماده غذایی از طریق تجهیزات پرتابل بازرسی و نمونه برداری از آب و مواد غذایی مشکوک اقدام کرده که در همین راستا ۳ مورد از این نمونه برداری ها به استناد نتایج آزمایشگاه آب که دلالت بر آلودگی میکروبی و عدم سلامت آب عرضه شده دارد، با دستور دادستانی توسط کارشناسان بهداشت محیط و همراهی نمایندگان اداره تعزیرات و اتاق اصناف پلمب شده و پرونده هر ۳ واحد صنفی متخلف به منظور سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
کامنت