پلمب
پلمب ۴ واحد صنفی متخلف در تهیه و توزیع مواد غذایی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد، تامین و حفظ سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی از والاترین اهداف بهداشتی و مشمول رسالت شغلی کارشناسان بهداشت محیط است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد، تامین و حفظ سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی از والاترین اهداف بهداشتی و مشمول رسالت شغلی کارشناسان بهداشت محیط است.
در همین خصوص بازرسین بهداشتی پیرو بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس، به سنجش معیارهای تعیین کننده سلامت ماده غذایی توسط تجهیزات قابل حمل و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک اقدام کردند که در همین راستا ۴ مورد از این نمونه برداری ها به استناد نتایج آزمایشگاه مواد غذایی، دلالت بر آلودگی میکروبی و عدم سلامت ماده غذایی عرضه شده داشت. لذا با دستور دادستان، هر ۴ واحد صنفی متخلف توسط کارشناسان بهداشت محیط و همراهی نیروی انتظامی پلمب و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
کامنت