پلمب
پلمب ۴ واحد صنفی متخلف در تهیه و تولید مواد غذایی به دستور دادستانی توسط کارشناسان بهداشت محیط ملارد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد تامین و حفظ سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی از والاترین اهداف بهداشتی و مشمول رسالت شغلی کارشناسان بهداشت محیط می باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد تامین و حفظ سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی از والاترین اهداف بهداشتی و مشمول رسالت شغلی کارشناسان بهداشت محیط می باشد.
در همین منظور بازرسان بهداشتی، مورخ 30 آبان 1401، پیرو بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس، نسبت به سنجش معیارهای تعیین سلامت ماده غذایی توسط تجهیزات قابل حمل و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک، اقدام کردند که در همین راستا ۴ مورد از این نمونه برداری ها به استناد نتایج آزمایشگاه مواد غذایی که دلالت بر آلودگی میکروبی و عدم سلامت ماده غذایی عرضه شده دارد، با دستور دادستان، توسط کارشناسان بهداشت محیط و همراهی نیروی انتظامی پلمب و پرونده هر ۴ واحد صنفی متخلف به منظور سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
کامنت