پلمب واحد صنفی متخلف
پلمب ۸ واحد صنفی متخلف در تهیه و توزیع مواد غذایی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد تامین و حفظ سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی از والاترین اهداف بهداشتی و مشمول رسالت شغلی...
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد تامین و حفظ سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی از والاترین اهداف بهداشتی و مشمول رسالت شغلی کارشناسان بهداشت محیط می باشد.
در همین خصوص بازرسین بهداشتی پیرو بازدید در مورخ 12 دی 1401، از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس، نسبت به سنجش پارامتر های تعیین کننده سلامت ماده غذایی توسط تجهیزات قابل حمل و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک اقدام کردند، که در همین راستا ۸ مورد از این نمونه برداری ها به استناد نتایج آزمایشگاه مواد غذایی، دلالت بر آلودگی میکروبی و عدم سلامت ماده غذایی عرضه شده را دارد، که با دستور دادستانی توسط کارشناسان بهداشت محیط و همراهی نیروی انتظامی پلمب و پرونده هر ۸ واحد صنفی متخلف به منظور سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
کامنت