نظارت های مستمر بهداشت محیط
پلمب 6 مورد نانوایی متخلف
با توجه به ضرورت رعایت موازین بهداشتی و رعایت پروتکل های تغذیه ای نان اعم از:
- عدم استفاده از ( جوش شیرین و بلانکیت )
- رعایت استاندارد نمک در نان و حفظ ارزش تغذیه ای قوت غالب مصرف کنندگان در تهیه و پخت نان.
مورخ 10 خرداد 1402، کارشناسان بهداشت محیط در راستای طرح های نظارتی بر نانوایان و با استفاده از تجهیزات پرتابل و نمونه برداری مواد غذایی موارد مشکوک، تعداد 6 مورد نانوایی متخلف را با اخذ حکم قضایی پلمب کردند.
با توجه به هماهنگی های لازم با مراجع قانونی با متصدیانی که نسبت به رعایت موازین بهداشتی بی توجه باشند برخورد قانونی صورت گرفته و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می شود.
کامنت