برگزاری کارگاه آموزشی نان کامل ویژه مراقبین سلامت، کارشناسان تغذیه جدید الورود و پرسنل ستادی در 15 آبان 1403
بررسی تفاوت نان تهیه شده از آرد کامل و آرد سفید

با عنایت به اهمیت مصرف نان کامل در جهت پیشگیری از احتمال ابتلا به بیماری های غیرواگیر و سایر مزایای مصرف نان کامل ، واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه در این خصوص نمود. در این جلسه مهسا حیدری، کارشناس تغذیه درباره اهمیت مصرف نان کامل در سیری زودهنگام ، پیش گیری از چاقی، دیابت ... و بررسی تفاوت نان تهیه شده از آرد کامل و آرد سفید پرداخت . و نیز پریسا ابراهیمی، با توجه به افزایش بروز هیپوتیروئیدی در ملارد ، در خصوص اختلالات ناشی از کمبود ید و کمبود آهن و ریز مغذی ها، نحوه نگه داری و مصرف نمک تصفیه شده یددار و ... آموزش هایی را ارائه نمودند.
کامنت