پیشگیری از خودکشی
اقدامات لازم در پیشگیری از خودکشی
خودکشی یکی از مهم ترین مسائل مربوط به سلامت روان در سطح جوامع است و از اصلی ترین دلایل مرگ های قابل پیشگیری در کل دنیاست.
خودکشی یکی از مهم ترین مسائل مربوط به سلامت روان در سطح جوامع است و از اصلی ترین دلایل مرگ های قابل پیشگیری در کل دنیاست.
هر فردی که مبادرت به خودکشی می کند ۲۰ برابر بیشتر احتمال دارد که در آینده نیز دست به خودکشی مجدد بزند. آسیب عاطفی که این عمل بر خانواده و دوستان شخص وارد می کند به موفق یا ناموفق بودن خودکشی بستگی دارد و ممکن است تا سال ها باقی می ماند.
اولین مداخله کنندگان در خودکشی نظیر پلیس و آتش نشانان و همچنین کارکنان، غالبا اولین کسانی هستند که زمان اقدام به خودکشی در دسترس فرد خودکشی کننده قرار می گیرند، از این رو این افراد به اصطلاح مداخله کنندگان اولیه نامیده می شوند.
موقعیت های که مداخله کنندگان اولیه با آنها مواجه هستند معمولا به شدت اضطراری است. مخصوصا آن هایی که مربوط به اورژانس سلامت روانی هستند. مداخله کنندگان اولیه ممکن است در شرایطی قرار بگیرند که نیاز به ارجاع به مراکز سلامت روانی باشد.
به همین منظور جلسه آموزشی با موضوع اقدامات لازم در پیشگیری از خودکشی برای کارکنان آتش نشانی صفادشت مورخ 7 خرداد 1402، توسط کارشناس سلامت روان مرکز زرگر برگزار و آموزش های لازم در خصوص خودکشی و اقدامات لازم در صحنه اقدام، ارائه شد.
کامنت