بازرسی نانوایی ها
بازرسی نانوایی های سطح شهرستان ملارد
با توجه به ضرورت رعایت اصول بهداشتی و دستورالعمل های تغذیه ای نان، اعم از عدم استفاده از افزودنی های غیر مجاز ( جوش شیرین، بلانکیت و... ) و لزوم استاندارد نمک در نان و حفظ ارزش تغذیه ای قوت غالب مصرف...
با توجه به ضرورت رعایت اصول بهداشتی و دستورالعمل های تغذیه ای نان، اعم از عدم استفاده از افزودنی های غیر مجاز ( جوش شیرین، بلانکیت و... ) و لزوم استاندارد نمک در نان و حفظ ارزش تغذیه ای قوت غالب مصرف کنندگان در تهیه پخت نان، رعایت بهداشت و حفظ ارزش تغذیه ای در این برهه ی حساس، امری مهم برای سلامت جامعه است.
در این خصوص طرح تشدید بازرسی و نظارت بر نانوایان با انجام نمونه برداری از نان و همچنین گزارش آزمایشگاه مبنی بر مصرف جوش شیرین در عمل آوری پخت نان، کارشناسان بهداشت محیط شهرستان ملارد در تاریخ 3 خرداد 1402، 4 واحد نانوایی متخلف را با اخذ حکم دادستانی در حضور نماینده اداره اماکن پلمب و پرونده متخلفین به منظور سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
در این رابطه هماهنگی های لازم با مراجع قانونی برای برخورد با متصدیانی که نسبت به استفاده از افزودنی های غیر مجاز نظیر ( جوش شیرین و بلانکیت و...) بی توجه هستند انجام شده و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری و به منظور کسر سهمیه آرد به اتحادیه نانوایان معرفی می شوند.
کامنت