آموزش های مرتبط با بیماری دیابت به مناسبت هفته ملی دیابت توسط کارگروه تغذیه در کارخانه جات و کمیته امداد
توضیحات نکات تغذیه ای، مزایای مصرف نمک یددار و مضرات مصرف نمک دریا و نان کامل
.jpg)
به مناسبت هفته ملی دیابت صبح روز شنبه و دوشنبه 26 و 28 آبانماه 1403، خانم ها سارا طالبی، مهسا حیدری و سارا امیری کارشناسان واحد بهبود تغذیه در خصوص نان کامل، نقش تغذیه، مزایای مصرف نمک یددار و مضرات مصرف نمک دریا در شرکت تک ژن، ویسمن صنعت پویا و کمیته امداد ملارد آموزش هایی را در این خصوص به پرسنل این شرکت ها و مددجویان کمیته ارائه دادند.
کامنت