اجرای برنامه آموزشی تغذیه و سلامت سالمندان در مرکز هیرا
بررسی اصول تغذیه سالم در دوران سالمندی و نقش آن در ارتقای کیفیت زندگی سالمندان
برنامه آموزشی ویژه پرسنل مرکز نگهداری سالمندان و تهیه و طبخ غذا با تدریس کیمیا فروزان کارشناس تغذیه انجام شد که در آن، اصول بهداشتی، استانداردهای تغذیهای سالمندان و اهمیت فرآیند صحیح آمادهسازی و طبخ غذا مورد تأکید قرار گرفت.
به گزارش واحد روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد، برنامه آموزشی «تغذیه و سلامت سالمندان» با هدف ارتقای دانش تخصصی و توانمندسازی نیروی انسانی شاغل در حوزه مراقبت از سالمنداندر تاریخ ۳ دیماه۱۴۰۴، در مرکز نگهداری از سالمندان هیرا برگزار شد.
این برنامه ویژه پرستاران، مراقبین سلامت و مسئولین فنی مرکز و با تدریس سرکار پردیس نورا، کارشناس تغذیه اجرا گردید و به بررسی اصول تغذیه سالم در دوران سالمندی و نقش آن در ارتقای کیفیت زندگی سالمندان پرداخت.
بهصورت همزمان، برنامه آموزشی ویژه پرسنل تهیه و طبخ غذا با تدریس سرکار خانم کیمیا فروزان کارشناس تغذیه برگزار شد که در آن، اصول بهداشتی، استانداردهای تغذیهای سالمندان و اهمیت فرآیند صحیح آمادهسازی و طبخ غذا مورد تأکید قرار گرفت. اجرای همزمان این دو برنامه، بیانگر رویکردی هماهنگ و مؤثر در ارتقای خدمات تغذیهای و مراقبتی و بهبود کیفیت ارائه خدمات به سالمندان است. ��������
کامنت