برگزاری کمیته ملی تغذیه سالم با شعار «نان و سلامت»
بررسی شاخصهای «نان سالم»، نقش آن در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر و چگونگی انتقال پیامهای آموزشی به اقشار مختلف جامعه
تشریح وضعیت مصرف نان در کشور، ویژگیهای نان سالم، مزایای مصرف نانهای سبوسدار و پیامدهای سلامتمحور انتخاب نان نامناسب...
به گزارش واحد روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد، در راستای اجرای پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم با شعار «نان و سلامت» و همزمان با برنامه روزشمار این پویش، نشست آموزشی_توجیهی ویژه همکاران ستادی شبکه بهداشت و درمان ملارد در روز سهشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ در محل سالن اجتماعات ستاد شبکه برگزار شد. این برنامه با هدف ارتقای آگاهی کارکنان درباره شاخصهای «نان سالم»، نقش آن در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر و چگونگی انتقال پیامهای آموزشی به اقشار مختلف جامعه اجرا گردید.
مجری و مدرس این جلسه سرکار خانم ابراهیمی_ مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد_ بود که با اتکا به دستورالعملها و بستههای آموزشی پویش ملی، به تشریح وضعیت مصرف نان در کشور، ویژگیهای نان سالم، مزایای مصرف نانهای سبوسدار و پیامدهای سلامتمحور انتخاب نان نامناسب پرداخت. در ادامه، روزشمار پویش (از ۱۵ تا ۳۰ آذر) و عناوین روزهای مختلف آن شامل «انتخاب نان سالم»، «نان سالم و خانواده»، «نان سالم و بیماریهای غیرواگیر»، «نان سالم و رسانه»، «نان سالم و سیاستگذاران»، «نان سنتی و نان صنعتی»، «نان سالم و مواد مغذی آن»، «نان سالم و نانوایان»، «نان سالم و مطالبهگری مردم»، «غنیسازی نان»، «روشهای نگهداری نان» و «نان و ضایعات آن در کشور» معرفی و بر لزوم انعکاس این محورها در برنامههای آموزشی واحدها تأکید شد.
کامنت