پلمب ۶ واحد صنفی در ملارد به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی
تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
لزوم اجرای اقدامات قانونی، از جمله پلمب واحدهای متخلف، به منظور تضمین رعایت موازین بهداشتی...
353784.mp3
تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
به گزارش واحد روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد، در راستای حفظ سلامت و بهداشت عمومی جامعه، بازرسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ملارد در هفته اول مرداد ماه ۱۴۰۴، تعداد ۶ واحد صنفی را به دلیل عدم رعایت قوانین بهداشتی و توصیه های بازرسان، پلمب نمودند.
مهندس پوربابا، مسئول بهداشت محیط این شهرستان، با اشاره به تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، اظهار داشت: این اقدامات در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و با هدف حصول اطمینان از رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی در تمامی واحدهای صنفی انجام میپذیرد. وی افزود: علیرغم تذکرات مکرر و اطلاعرسانیهای صورت گرفته، متأسفانه برخی از واحدها همچنان در پایبندی به ضوابط بهداشتی کوتاهی میکنند.
و این امر باعث لزوم اجرای اقدامات قانونی، از جمله پلمب واحدهای متخلف، به منظور تضمین رعایت موازین بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان ایجاب مینماید.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان در پایان از عموم شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه قصور در رعایت الزامات بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ (مرکز ارتباط مردمی وزارت بهداشت) به این مرکز گزارش نمایند.
: