برگزاری جلسه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۳
نظارت بر اماکن و مراکز تهیه توزیع مواد غذایی با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی
جلسه توجیهی برنامه مدیریت سلامت نوروزی و ماه مبارک ...
جلسه توجیهی برنامه مدیریت سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان با حضور دکتر فطورچی معاون بهداشتی ، مهندس پوربابا مسئول بهداشت محیط و کارشناسان بهداشت محیط در تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان ملارد برگزار گردید. در این جلسه دکتر فطورچی ضمن تقدیر و تشکر از کارشناسان در برنامه نظارت بر غذای انتخابات، از آغاز طرح سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۲ لغایت ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ خبر داد . سپس مهندس پوربابا با بیان کرد: این طرح با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط و از 8 صبح لغایت 8 شب در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل در سراسر کشور با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و مواد غذایی اجرا می گردد. وی افزود: در این ایام ۱۵ کارشناس بهداشت محیط مجهز به آخرین تجهیزات پرتابل بازرسی امر کنترل و نظارت بر اماکن و مراکز تهیه توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان را برعهده خواهند داشت. در پایان مهندس پوربابا از شهروندان گرامی در خواست کرد در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه کشوری 190 اعلام نمایند تا کارشناسان در اسرع وقت رسیدگی کنند.